Actualitat

Cloenda dels cursos de formació

By 7th juny 2024 No Comments

En aquests dies hem celebrat les cloendes dels cursos de les diverses activitats de formació que organitzem i impartim amb el suport indispensable del nostre equip de voluntaris. Com el curs passat, hem mantingut les classes de reforç escolar a nens i nenes de Primària i ESO, a l’escola Pompeu Fabra, dues tardes a la setmana. També hem continuat amb la important tasca d’ensenyament de castellà a dones migrants, dos matins  a la setmana, al Centre Cívic del Carme. I enguany hem afegit encara un nombrós grup de refugiats allotjats a l’Hotel Quality, al qual hem impartit classes de castellà al Centre Cívic Mas Abelló una tarda a la setmana i una altra tarda al nostre local del Casal Despertaferro.

A aquest mateix col·lectiu ha anat destinada una activitat molt innovadora, de dansa- Ecstatic Danse-, que ha organitzat el nostre company Pablo Manzaneque. També hem tingut una experiència singular amb les classes de ioga en català que ha impartit la col·laboradora Carme Andrade a un grup reduït de les dones receptores de les classes de castellà. Durant el curs a aquestes alumnes de castellà, també les hem acompanyat a activitats de coneixement de l’entorn -visites al Museu Comarcal, xerrades sobre temes diversos, Casal de les Dones, etc-.

Tot plegat, més de dues-centes persones han pogut beneficiar-se d’aquests diverses activitats.

Les cloendes han consistit en unes festes on s’ha pogut celebrar el bon clima aconsenguit al llarg delcurs i s’ha incidit així en la necessitat de formar part de la nostra comunitat.