ActivitatsActualitat

Col·laboració amb el Cicle de Cinema Solidari de Cambrils

By 13th juny 2024 No Comments

Un any més, l’Associació Acte de Cambrils ens ha convidat a participar al Cicle de Cinema Solidari de Cambrils, que celebra enguany la seva sisena edició. A  més d’oferir-nos la donació de part dels beneficis del cicle que es projecta al Cinema de La Rambla de l’Art de la vila marinera, ens han convidat a presentar la nostra tasca en ocasió de l’última projecció, el dia 12 de juny, la del documental “La vie devant elle”, de Manon Loizeau i Elaha Iqbali -aquesta, la jove adolescent que va filmar bona part de les imatges que retraten el seu periple i el de la seva família, fugits d’Afganistan, des de trepitjar terra europeu a l’illa grega de Lesbos-.

Vam tenir ocasió de comentar qui som, què hem fet des que vam néixer com a plataforma i després com a associació, i quins són els nostres objectius. També vam poder participar al col·loqui posterior, on vam poder contrastar el realisme del documental, molt il·lustratiu de la nostra experiència i la de les persones que arriben als nostres serveis.

Gràcies, un cop més, a la gent d’Acte i del Banc del Temps de Cambrils, que promouen i organitzen aquest cicle tan necessari, i gràcies per confiar un any més en nosaltres.

 

Foto cedida per Salvador Matas