ActivitatsActualitat

Final del projecte de col·laboració amb l’escola Dr. Alberich i Casas

By 1st juny 2024 No Comments

Aquest divendres va acabar el projecte que han desenvolupat al llarg d’aquets curs diversos grups d’alumnes de l’escola Dr. Alberich i Casas sobre el tema de les migracions. Ha estat tota una llarga experiència en què hem col·laborat amb molt de gust. Hem pogut compartir així amb els nens i nenes una visió oberta i solidària del món que és la que ens guia. També hem convidat a persones migrants perquè expliquin als infants de primera mà les seves experiències com a nouvinguts.

Ha estat un conjunt d’activitats, doncs, molt gratificant, i  que agraïm profundament a tot el claustre de l’escola, a la seva direcció, a les nostres companyes que més directament hi han intervingut, la Jordina, l’Àngels i l’Elena, als joves migrants que van acceptar participar-hi, i naturalment a tots els nenes i nenes i les famílies implicades