Actualitat

Presentació del conte de Mònika Escuer “El nen sense nom”

By 1st juny 2024 No Comments

Al Centre d’Amics de Reus, aquest dijous vam acompanyar, dos membres de Reus Refugi, l’escriptora Mònika Escuer a la presentació en aquesta entitat del seu conte “El nen sense nom”, que compta amb il·lustracions de la Laura Gómez, i ha esta publicat per El Cep i la Nansa Edicions. L’autora va tenir alehsores el gest generós de donar els beneficis de l’edició a la nostra Associació.

Tal com va explicar la mateixa autora, el llibre està publicat arran de la seva intervenció en la jornada del Dia Mundial de l’Eliminació de la drscriminació Racista de l’any 2022, en què va donar lectura a aquest llibre que se centra en un dret fonamental i bàsic de tot infant, però que sovint ens passa desapercebut, com és el de tenir un nom.

Va tenir ocasió d’explicar a les persones assistents qui som i quines són les nostres activitats, especialment pel que fa als infants.

La presentació va acabar amb la lectura d’un fragment del conte, a càrrec de la Mònika, els dos membres de Reus Refugi i una representant del Centre d’Amics de Reus.