Activitats

Lliurament dels premis Senexcel·lència a Reus

By 2nd agost 2023 No Comments

El passat dissabte dia 29 de juliol va tenir lloc a Reus, concretament a la Sala d’Actes del Centre de Lectura -que ens va cedir generosament les seves instal·lacions-, l’acte de lliurament de la 7a edició dels Premis Senexcel·lència que organitza la Coordinadora d’Associacions Senegaleses de Catalunya (CASC).

El premis són part integrant del programa Senexcel·lència de lluita contra l’abandonament escolar. Amb aquest mitjà la CASC treballa per motivar mares, pares i tutors i implicar-los cada vegada més en el seguiment i el suport en els estudis dels seus fills i filles. Per aquest fi la coordinadora organitza cada any al final de curs, al mes de juliol, els premis Senexcel·lència. Cada any se celebra en una localitat diferent de Catalunya, dins una jornada de festa i de recompensa per als millors alumnes de les comunitats senegaleses i gambiana de Catalunya.

El programa compta amb una activitat molt important a la nostra ciutat, de la qual ens sentim orgullosos de ser-ne col·laboradors, a través de la nostra àmplia xarxa de voluntaris.

A l’acte de lliurament vam comptar amb diverses actuacions artístiques dels joveníssims participants del programa de la comunitat senegalesa,  i diversos parlaments dels màxims representants de la CASC, Abdou Mawa Ndiaye, dels programa Senexcel·lència, Jean Olivier Nyassi, del president de l’Associació Senegalesa de Reus, el nostre company Mayoro Dia, el president del Centre de Lectura, Lluís Miquel Pérez, Charo Romano en representació nostra, entre d’altres, i del diputat canari Luc André.

 

L’acte va acabar amb el lliurament dels premis i una actuació musical on tothom va poder-s’hi unir i conèixer una mica dels balls tradicionals senegalesos.