Actualitat

Nou formulari per ser voluntària de Reus Refugi

By 13th juliol 2023 No Comments

Després dels últims treballs de la Comissió de Coordinació, hem posat en marxa un nou formulari per esdevenir membre actiu de Reus Refugi que s’adequa al Pla del Voluntariat que hem aprovat en assemblea de comissions de treball. El Pla és accessible des de la pàgina de Col·labora d’aquest web, el podeu consultar aquí.

Demanem als actuals membres actius que van omplir l’antic formualri que omplin ara aquest per adequar-se al Pla del Voluntariat.

El nou formulari per ser membre actiu clarifica les funcions que pot exercir una persona voluntària de Reus Refugi i permet triar a la persona que s’hi vulgui adherir aquella o aquelles que més se li acomodin.

Feu una visita a la nostra pàgina “Col·labora” i trieu l’opció que més us interessi. Podeu seguir sent només persona associada o podeu triar l’opció també de persona membre activa i, dintre d’ella, la funció que més us atregui.