Actualitat

Concert Solidari organitzat per l’Escola de Dansa del Centre de Lectura

By 1st octubre 2023 No Comments

L’Escola de Dansa del Centre de Lectura va organitzar el dia 29 de setembre, a La Palma, un concert solidari a benefici de la nostra entitat, sota el lema “Cap nen sense poder ballar”

Després d’una sèrie d’activitats organitzades en diversos tallers -en els quas vam contribuir organitzant un taller de henna, a càrrec de la voluntàries  Fàtima i Meriem- el concert amb sopar inclòs va consistir en l’actuació dels grups Bufa Canyes, Canelita en Rama i Magari, i de DJ Cris&Petes.

El concert va ser un complet èxit d’afluència i participació. Els beneficis es destinaran a ajudar a joves que desitgen aprendre a ballar a l’Escola de Dansa del Centre de Lectura i no poden, per les seves circumstàncies econòmiques,  i d’aquesta manera puguin fer-ho.