Actualitat

Dret d’accés a l’aigua a Mali

By 12th juny 2023 No Comments

Coneixedors de la gran tasca que està fent en el nostre territori el Grup Indivisible, un grup de dones africanes que viuen en aquestes comarques, i el seu projecte per garantir l’accés de l’aigua potable a Mali, les vam convidar a presentar-lo a Reus.

L’acte es va celebrar el passat dimecres 7 al Casal de la Dona, i la M’bamoussa i la Sita ens ho van explicar davant la bona recpetivitat del nombrós públic que va emplenar la sala dels antics rentadors. En acabt, vam gaudir d’un tast de menjar i beure que ens van preparar aquestes dones emprenedores i valentes.

 

Per col·laborar amb el projecte que impulsen, consulteu aquestes dades:

May be an image of 1 persona i text que diu 'Lluitem junts DRET A contra la manca L'AIGUA d'aigua potable. POTABLE PER COL-LABORAR CONTACTA'NS: 631087294 BIZUM 632749132 BIZUM o FES LA TEVA DONACIÓ AL ES28 2100 5641 0102 0008 7867 LA TEVA APORTACIÓ ES NECESARIA'