ActivitatsActualitat

Final de curs dels suports educatius

By 13th juny 2023 No Comments

Aquest curs escolar hem tingut un creixement important de l’activitat de la nostra comissió d’Educació, que s’ha dividit en tres accions: les classes de suport escolar a nens i nens de Primària i d’ESO fills de famílies migrants, que gràcies al suport d’un bon nombre de voluntaris, hem prestat a uns 40 infants les instal·lacions de l’escola Pompeu Fabra; les classes de castellà que hem impartit als matins a les instal·lacions de l’Esplai Albada, que han arribat a més de 100 dones migrants, també amb l’acció de diverses persones voluntàries, migrants algunes d’elles també; i finalment les activitats amb col·laboració als caus i esplais on hem inscrit alguns dels nens i nenes que han participat al suport escolar, i han estat a l’Esplai Albada, MontsantCim i Fem-nos amics.

Dijous dia 8 vam fer la cloenda del curs 2022-2023 amb un berenar esplèndid al pati de l’escola Pompeu Fabra on les famílies es van lluir amb menjars i begudes fetes per elles en la seva major part. També vam comptar amb la presència dels voluntaris docents.

En nom de les famílies, en Papu, company i membre també de l’Associació Senegalesa de Reus, ens va traslladar l’agraïment a la tasca realitzada.

Finalment ens vam dirigir a la plaça Mercadal a veure la ballada dels gegants de la diada de Corpus Christi. Després d’uns quants balls els vàrem portar a veure l’ou-com-balla i allí ja ens vàrem acomiadar fins al curs vinent.

També amb les dones de les classe de castellà es va fer l’oportú tancament de curs. En aquest cas s’ha fet una acció posterior d’acompanyament perquè es puguin matricular en el proper curs dels centres d’adults de la ciutat, tant el Centre de Formació d’Adults de la Generalitat com l’Escola Marta Mata.