Actualitat

Nova col·laboració amb el Festival de Cinema Solidari de Cambrils

By 26th abril 2023 No Comments

Per segona vegada, el grup ACTE Cambrils, que organitza el Festival de Cinema Solidari d’aquesta vila, ens ha sol·licitat la nostra col·laboració i ha tingut la deferència de reconèixer la nostra tasca concedint-nos una part de la recaptació que s’assoleixi.

Vam poder assistir a la inauguració, i vam aprofitar l’ocasió per convidar a la M’Bamoussa, representant del Grup Indivisible de Tarragona, que va poder parlar de la seva tasca i del projecte solidari que volen tirar endavant per construir un pou d’aigua a Mali. Aquest projecte el presentaran el dia 7 de juny a Reus, al casal de la Dona, també convidades per nosaltres.

El festival proposa tres jornades amb pel·lícules de gran interès, i permet un bon marge per al debat i la discussió sobre els temes que susciten les projeccions. Cal donar l’enhorabona a l’associació ACTE i a la comissió Cambrils Ciutat Solidària, el Banc del Temps, que amb el suport de l’Ajuntament de Cambrils estan duent a terme aquest festival des de 2018.