Activitats

Presentació del decàleg Per uns muncipis d’acollida, inclusius i antiracistes

By 27th abril 2023 No Comments

A data d’ahir, dia 26 d’abril, vam exposar el decàleg confegit per la Coordinadora Obrim Fronteres, “Per uns municipis d’acollida, inclusius i antiracistes”, a la sala d’actes del Casal de la Dona.

Havíem convidat als partits polítics que concorren a les properes eleccions municipals a Reus, i van acudir els grups de Junts per Reus, Reus en moviment, CUP, PSC, ERC, Ara Reus i Podem. Els estem molt agraïts, com també també al periodista Joel Reche que va acceptar conduir el debat. I especialment volem donar les gàcies a totes les persones que van emplenar la sala s’actes del Casal de la Dona per seguir la presentació, i en particular a les que ens van oferir el seu testimoni.

Els representants dels grups que amb tota probabilitat formaran el nou equip de govern municipal van poder així rebre els suggeriments que des de la COF els fem per a una correcta política cara a la poblacio migrant, i també les revindicacions de les persones que esperen que aquestes polítiques solucionen problemes tan importants com l’accés al padró, als distints serveis municipals, a l’habitage digne, a l’ocupació i, en general, doncs, a la promoció cap a una plena incoporració a la nostra vida social i cultural.

Esperem que la bona predisposició que van mostrar per encarar els problemes de la població migrant es transformin en bones pràctiques en la seva tasca com a representants municipals en el futur.