Actualitat

Sant Jordi solidari gràcies a Òmnium

By 24th abril 2023 No Comments

Gràcies a la iniciativa d’Òmnium Baix Camp hem pogut gaudir d’un Sant Jordi solidari on les persones migrants que han respost a la nostra convocatòria han pogut retirar, davant de la parada d’Òmnium, llibres de segona mà que han estat recollits gràcies a la nombrosa resposta que ha tingut la ciutadania a la crida d’Òmnium, en col·laboració amb el Centre de Lectura, per fer-ne donatiu a persones beneficiàries de la nostra entitat i d’altres.

Gràcies a una altra col·laboració generosa, la de la dissenyadora Laia Pellicer Toda, vam oferir també un preciós punt de llibre a totes les persones migrants que van voler accedir als llibres.

Moltes gràcies a Òmnium i a tota la gent que ha contribuït a tan bonica campanya!