Actualitat

Presentació d'”Ocell de foc”

By 31st març 2023 No Comments
El dia 28 de març, totes les entitats que impulsem Ocell de Foc del Camp (Icaria Cooperativa , La Bastida Participació, Club Social La Muralla Reus Refugi Escola ESCAC ) vam presentar el projecte en roda de premsa al Consell Comarcal del Baix Camp. Es tracta d’un programa d’acompanyament i suport a joves del Priorat, Baix Camp, la Conca de Barberà, Salou i Vilaseca cap a la vida independent i que posa el focus en la salut mental, la inserció laboral i educativa i la creació d’iniciatives juvenils al territori.
Al finalitzar, el director general d’Economia Social, el Tercer Sector i les Cooperatives, la subdirectora general de Treball en la Diversitat i les entitats que integren el nucli d’ #OcelldeFocdelCamp es van desplaçar fins a Montblanc per conèixer de primera mà el nostre projecte d’inclusió social dedicat a la restauració, Les 3 Esses de Sant Josep.
Més detalls del projecte  aquí.