Actualitat

#Regularización Ya torna al Congrés dels Diputats

By 28th febrer 2023 No Comments
Foto: @pedromox

El passat dia 22 de febrer, una important delegació de les entitats que han impulsat la iniciativa legislativa popular per la Regularització, que va reunir 700.000 signatures en tot l’Estat espanyol i es va presentar al Congrés dels Diputats el passat desembre, va participar en una jornada en la mateixa cambra, promoguda per la plataforma Regularización Ya i a la qual van assistir representants de nou grups parlamentaris. Amb aquesta jornada es donava a conèixer la iniciativa i s’impulsava el seu recorregut, que ara passa per la Comissió de Trabajo, Inclusión, Seguridad Social y Migraciones.

Reus Refugi ha treballat activament en la campanya de recollida de signatures i va ser-hi present en el lliurament de la ILP i en la jornada del 22. Cal destacar i agrair la feina i empenta dels nostres companys Julieta Pereira i Papu Dia.

Foto: @pedromox