Actualitat

Reus Refugi explica el seu treball davant el Consell d’Infants

By 28th febrer 2023 No Comments

El passat dia 6 de febrer, seguint la invitació dels tècnics municipals de la regidoria d’Educació, vam participar en el projecte que al voltant de la cultura de l’odi s’està treballant en el marc de la Xarxa de Ciutats Educadores. Aquest projectes es va materialitzar en una presentació davant el Consell d’Infants de la tasca de dues entitats reusenques que treballen contra la discriminació, nosaltres mateixos i el veterà col·leciu H2O que treballa amb el col·lectiu LGTBIQ+.

El Consell d’Infants Ciutadans és un programa de participació infantil adreçat al cicle superior d’Educació Primària, que té com a fi promoure la participació activa dels nens i les nenes en la construcció, el desenvolupament i la millora de la ciutat, partint sempre dels principis que sustenten els drets dels infants.

Va començar a la ciutat de Reus al gener de 1998 seguint la proposta de Francesco Tonucci a Fano el 1991, La Città dei bambini. Es va iniciar amb la participació de 8 centres educatius, i ara ja hi participen una vintena de centres (entre públics i concertats).

Uns dies després vam poder explicar la nostra tasca, essencialment pel que fa al nostre programa de suport escolar, al programa Va com va de Canal Reus.

Aquí teniu l‘enllaç de l’enregistrament.