Actualitat

Prou expulsions racistes

By 27th novembre 2022 No Comments

Aquest dimecres dia 23 vam participar a la concentració convocada per diverses entitats, sota els lemes “Prou expulsions racistes” i “La solidaritat no és delicte”, a la plaça del Mercadal.

Un cop confirmada la deportació de l’activista reusenc, les intervencions es van centrar en continuar mostrant el suport i la solidaritat amb la víctima de la nova mostra de l’arbitrarietat del Ministeri de l’Interior dirigit per un ex-jutge condemnat diverses vegades pel Tribunal Europeu de Drets Humans per no investigar delictes de tortures, en Fernando Grande-Marlaska. I també en la manifetsació de l’esperança que la via judicial serveixi per revestir la injustícia, com va manifestar el seu germà Jamal. Ell mateix va agrarir les mostres de suport de la ciutadania reusenca i la de tot Catalunya que, si no han aturat la deportació executada en unió de la del també activista de Vilanova Amarouch Azbir, sí les han dilatat molt més del que és habitual en aquest tipus d’accions adminsitartives policials que aciostumens a fer-se de manera expeditiva, sense cap garantia legal i sense publicitat.

Continuarem lluitant pel retorn dels deportats i pel respecte als dret humans.