ActivitatsActualitat

Inici de les V Jornades de Reus Refugi

By 19th novembre 2022 No Comments

Amb la presentació del llibre de l’autora tarragonina Tecla Martorell “Mil milles” vam donar inici a les V Jornades de Reus Refugi sobre Migracions i Drets Humans. L’Acte va tenir lloc al Centre d’Amics de Reus, i va comptar amb la presentació de la companya Elena Giménez i la participació des dos testimonis de dones vingudes de lluny del nostre país, la Mbamoussa Dembélé i la Sita Gama. Aquests testimonis, fins a 18, són els que recull la tecla Martorell en el seu llibre, que reflecteix en bona part les seves experiències pròpies mitjançant el contacte amb les nombroses persones nouvingudes que ha trobat a través  d’una llarga trajectòria de mestra d’adults a la seva ciutat.

Les Jornades continuaran el proper dissabte dia 26 de novembre amb diverses ponències i taules rodones, en aquesta ocasió al Centre Cívic Mas Abelló, un centre cívic de la part sud de la ciutat, que és el marc de la Comunalitat Sud, el projecte en el qual participem i que neix per impulsar l’economia social i solidària d’aquella zona.