Actualitat

Campanya per donar materials de sortida per a caus i esplais

By 11th novembre 2022 No Comments

Des del cau Montsant Cim han promogut una molt interessant iniciativa per dotar de material necessari per a les sortides que realitzen durant el curs escolar al nens i nenes que s’hi han integrat a través de la nostra mediació. Aquesta integració dels nostres nenes i nens, que hem promogut gràcies a la subvenció rebuda de la Fundació Privada Reddis, ha arribat a una cinquantena llarga d’infants. En la majoria de casos les famílies no tenen els recursos necessaris per a comprar l’indispensable material d’excursions (sacs de dormir, màrfegues, cantimplores, xiruques, etc), i d’aquí que aquesta magnífica idea dels joves del cau suposa un complement òptim per poder satisfer les seves necessitats.

Encara podeu fer la vostra aportació: dissabtes a la tarda al propi cau Montsant Cim, o habitualment als restaurants Absis o Casal Despertaferro.

En aquesta entrevista al programa “Va com va” de Canal Reus es va explicar la campanya (a partir del minut 11).