Actualitat

Participació de Reus Refugi a l’acte LA VIDA ABANS QUE EL CAPITAL

By 10th juny 2020 No Comments

Participació de Reus Refugi a l’acte LA VIDA ABANS QUE EL CAPITAL

Aquest és manifest que es va refer a la concentració que es fa, dimarts el 9 de juny, compartint la plaça del Mercat amb l’Hora Violeta i l’Associació Senegalesa de Reus.

Quan acabi al món les vides dels negres següents es reconegui com una cosa que importa, tot i això significa que totes les vies importades “.

Volíem que es parli de la filòsofa i activi un estat unidenca Angela Davis per parlar-vos d’una situació que segueix coneixent el vostre pro. Actualització, el moviment Black Lives Matter , les vides negres importen, ha revifat i ha esdevingut incendi en ocasions, és diferent a les imatges que inunden les televisions mundials. Imatges de manifestacions i aixecaments populars arreu dels Estats Units, desencadenades per acció criminal, una acció criminal més, de la policia d’aquell país que tindrà com a víctima una persona de raça negra.

Saber que la vida de George Floyd importa , pot semblar cosa de moda, no pot haver estat segada pel que es pugui definir com a un servei policial. Tanmateix, pot no haver-hi tan alguna cosa quan això es repeteix a la nació més poderosa del planeta , la nació amb la població que presenta una proporció més proporcional al gran planeta, la nació del món occidental a s’executen més persones “legals” al planeta. .. I una de les nacions amb més desigualtat econòmica del món occidental, a les víctimes, les persones que s’ofereixen a més malparades, són les persones negres.

Potser cal instal·lar-se en les qüestions de base que expliquen que la violència policial recaigui un cop més en una persona negra. Potser cal remarcar una vegada més que aquesta violència institucional obeeix un estat de coses, una extensió no racisma i està per cada àmbit i capacitat de la societat nord-americana.

Puc no mostrar cap imatge que contemplem a nosaltres mateixos. Preguntar-nos si no és lliures lliures, d’aquest virus que infecta aquella societat. Si no tenim alguns equips que alimenten els assassins dels futurs George Floyd que, per desgràcia, es converteix en succeiran, que puc succeir entre nosaltres.

Per què el racisme comença quan tanquem les fronteres i destinem una quantitat enorme d’esforços i recursos per evitar que s’introdueixin als nostres països més importants, dissenys, centenars de milers de persones que només poden ocupar una sortida que poden impedir viure amb dignitat o simplificació sobreviure als seus països d’origen.

Perque el Racisme Comença Quan considerem els il·legals persones que han demanat asil o Residència i Permís per un Treballar Entre Nosaltres emparant-ens En Una normativa que restringeix La Circulació de les persones, Però No La De capitals i Mercaderies que estan espoliant els Països d Hi ha algunes persones, els seus països que no ofereixen les oportunitats que podem trobar a la costa dels seus recursos.

Perquè el racisme comença quan neguem la condició de ciutadans a les persones que venen de fora, amb un altre color de pell, o una llengua, o una religió, diferents, i els considerem indignes d’accedir als serveis educatius, de sanitat, o fins i tot a l’accés als treballs, com no siguin els pitjor retribuïts i els que ningú no desitja fer, donades les seves condicions.

El racisme comença quan impedim que persones que tot i portar molt de temps entre nosaltres puguin votar als nostres representants municipals, als nostres representants als parlaments autonòmics i estatals.

El racisme comença quan parlem d’immigrants i adjudiquem una imatge estereotipada a persones que ja han declarat, ells, o els seus pares, o els pares dels seus pares, la voluntat de viure com un més de nosaltres entre nosaltres.

És útil llavor d una separació que desqualifiqui, que ignori o directament refutja i acusa l altra. Els colors de la seva pell, perquè no es parla la nostra llengua, perquè no es poden creure religiosos, perquè no tenen costos diferents.

Si ens cridem davant dels abusos que són passants al nostre costat, als nostres transportistes, a les nostres ciutats i pobles, estem molt abocats als casos de George Floyd del futur.

Acabarem citant de nou l ’ Angela Davis, que dirà : El que no parla és vulnerable.

Parlem, donchs, aixequem la veu, cridem: NO AL RACISME, NO A LA XENOFÒBIA!