Activitats

Recaptació de fons per a les persones refugiades a la ciutat de Reus

By 11th maig 2020 No Comments

La crisi i l’emergència sanitària, social i econòmica a què ens ha abocat la COVID19 ha arribat a la ciutat de Reus en un moment delicat per a la població refugiada que ha acollit en aquests últims anys.

Reus Refugi treballa en l’acompanyament social i laboral de les persones refugiades, especialment de les que han sortit dels programes d’acollida subvencionats, ja sigui perquè se’ls ha denegat la seva sol·licitud d’asil, ja sigui perquè ha transcorregut ja el termini màxim. En aquests moments, tan durs per a tots, elles estan patint amb molta intensitat la crisi i per tant necessitem reforçar la nostra activitat de suport a la seva integració i al seu sosteniment.

Per això , Reus Refugi, una associació sense ànim de lucre que treballa al cent per cent amb gent voluntària, hem decidit engegar una campanya de recaptació de fons, destinats íntegrament a les necessitats d’aliments, manteniment de lloguers i altres necessitats bàsiques de les persones refugiades que actualment no tenen ingressosNo intentem ni suplantar ni duplicar les xarxes públiques de cobertura social, actuem sempre quan hem esgotat les vies oficials i allà on les administracions competents no hi arriben. 

I és per això que ara necessitem també la teva aportació econòmica.

No demanem quotes ni mínims ni màxims, qualsevol aportació econòmica serà bona.

La podeu fer directament al nostre compte, facilitant-nos el vostre nom si voleu, ja que quan acabi la campanya i la situació ho faci possible, farem una trobada amb tots vosaltres per donar-vos el nostre agraïment.

Aquestes son les nostres dades bancàries

Associació Reus Refugi

IBAN  ES60 0128 0573 4201 0004 3054