Actualitat

La història de Jueal i Ikman a TV3

By 7th maig 2020 No Comments

TV3 va acollir en els seus espais informatius el testimoni de dos dels nostres refugiats que estan lluitant en primera línia per mantenir els serveis bàsics  en aquests temps d’emergència sanitària i social.

Jueal i Ikman han treballat dur per assolir la relativa estabilitat a la seva vida entre nosaltres, i ara són part de la lluita en primera línia contra la COVID-19. Es mereixen ser reconeguts com el que són i tenir accés a una vida normal. Només això demanen: que els deixin col·laborar en el treball diari de la nostra societat.

No és el tracte que malauradament han rebut tres dels seus companys que van arribar amb una trajectòria similar i des del seu mateix país d’origen, als quals l’Estat ja ha denegat la seva sol·licitud d’asil. Ells dos encara esperen que l’Estat els reconegui el seu estatus definitiu per mantenir el seu dret a la residència i al treball.

Des de Reus Refugi estem orgullosos d’haver-los pogut acollir i treballar per a la seva integració a la ciutat.