Actualitat

Nova edició del Cicle de Cinema Solidari de Cambrils

By 23rd maig 2024 No Comments

Un any més, el sisè concretament, arriba el Cicle de Cinema Solidari a Cambrils, a la sala de Cinema Rambla de l’Art, organitzat per l’associació Acte d’aquella ciutat, amb la col·laboració de diverses entitats, entre elles la nostra. I un any més ens ofereixen una part de la recaptació a la nostra associació. Els estem profundament agraïts per l’ajuda i suport, i pel reconeixement que implica a la nostra tasca. Són accions com aquesta d’Acte les que ens empenyen a seguir en el nostre camí, que no sempre és fàcil ni agraït.

El cicle comença el proper dimecres dia 29 de maig amb la projecció de “Mandarines”, una pel·lícula que ha obtingut múltiples reconeixements internacionals. Podeu consultar la resta del programa al cartell del cicle que adjuntem aquí dalt. Reus Refugi serà també part de la presentació de “La vie davant elle”, el molt interessant documental que tancarà el cicle el dia 12 de juny.