Activitats

Xerrada a l’Institut Priorat de Falset

By 1st desembre 2023 No Comments

El dia 30 de novembre  vam reprendre la tasca de fer xerrades a centres d’ensenyament. En aquesta ocasió va consistir en part del treball de les alumnes en pràctiques de cicles formatius que actualment tenim en conveni, la Penèlope i l’Aicha, acompanyades per la seva turora i companya nostra, la Julieta.

La xerrada es va efectuar a l’institut Priorat de Falset, a un grup reduït d’alumnes del 1r curs d’Integració Social.

Vam parlar dels orígens de Reus Refugi i com han anat canviant i creixent la seva activitat.  Vam comentar també com s’organitzen les diferents activitats des de les diferents comissions que hi ha. També vam fer una mica de repàs sobre la problemàtica migratòria actual, les seves causes i totes les barreres burocràtiques i institucionales que  mantenen les democràcies actuals cada vegades més questionables.
Finalment, també vam comentar el treball en xarxa amb altres entitats, així com la nostra habitual tasca de denúncia de tantes injustícies que es van donant dia rere dia.