Actualitat

VI Jornades de Reus Refugi sobre Migracions i Drets Humans

By 6th novembre 2023 No Comments

Arriben de nou les Jornades de Reus Refugi sobre Migracions i Drets Humans, en la seva sisena edició. Seran els propers dies 17 i 18 de novembre.

Aquest és el programa:

Divendres, 17 de novembre

Al Casal de la Dona (Plaça de la Patacada, 9, de Reus)

18’30 h: Projecció de la pel·lícula “La dona il·legal” de Ramon Térmens, seguida de col·loqui amb el director. (Entrada lliure)

Dissabte, 18 de novembre

Al Centre Cívic Mas Abelló (carrer Mas del Carpa, 4, de Reus)

10 h: Recepció dels assistents i cafè per a tothom.

10’30 h: “Palestina i Israel, el conflicte permanent”, taula rodona amb Fawaz Almanassra, activista palestí, i Montserrat Arbós, periodista especialitzada en conflictes internacionals

12’30 h: Presentació del llibre “Un far a tres minuts de casa”, d’ Òmnia l’Bakkali, amb l’autora i el periodista Alaaddinne Azzouzi.

14 h: Dinar. Fideuà, amanida i postres per 10 euros (no inclou beguda). Pel mateix preu podeu triar l’opció vegana de paella d’arròs amb verdures. Cal inscripció prèvia, mitjançant transferència bancària pel valor del preu del dinar. Indiqueu el vostre nom i detalleu si trieu opció vegana.

FINS AL DIA 16 COM A MOLT TARD.

Número de compte de Reus Refugi: ES38 3140 0001 9700 1571 9300

16 h: Cafè amb micro obert sobre el tema “El padró és un dret fonamental”.

18 h: Inauguració de l’exposició “Refugi”, de dibuixos dels infants de l’escola Dr. Alberich i Cases i delGrup de Reforç escolar de Reus Refugi.

19 h: Cloenda, amb actuació musical participativa.