Actualitat

Participació a mitjans locals: migrants i dret a vot

By 15th maig 2023 No Comments

Com a conseqüència de la presentació del decàleg per a uns municipis d’Acollida, Inclusius i Antiracistes, hem mantingut una activitat important de presència en els mitjans locals.

Canal Reus, a part de donar la notícia de la presentació, ens ha convidat al programa “Qüestió de fons”, que presenta el periodista Marc Càmara, on la companya Elena Giménez va poder parlar de la nostra visió de la participació (o manca de participació forçada, per dir-ho millor) de la població migrant a les eleccions municipals, i el mateix hem fet a Ràdio Cambrils, on la a tècnica del Projecte d’Intervenció Comunitària Intercultural, Alba Quinto, va parlar amb les companyes Julieta Pereira i Elena Giménez de nou sobre aquesta qüestió i també de la presentació del decàleg que, seguint la línai del que vam fer a Reus, presentarem amb les forces politiques locals el proper dia 17.

També a través de Canal Reus vam participar al programa que emet tota la Xarxa de mitjans locals, “Fet a mida”, el dia 12 de maig, en una entrevista sobre aquesta mateixa qüestió a la nostra companya Charo Romano i a una persona migrant que es veu privada del vot, el nostre amic Jimmy. Aquí teniu l’enllaç al programa (ho podeu trobar a partir del minut 7 aproximadament)