Activitats

Compartint experiències amb migrants

By 13th abril 2019 No Comments

Avui hem tingut un convidat d’honor, el Khadim, que porta ja molts anys entre nosaltres i ens ha explicat la seva experiència com a migrant i com a persona que ha sabut construir un projecte personal reeixit al nostre país vencent múltiples dificultats.
“Si tenim les ales, tenim la possibilitat de volar”, ha dit. I ens ha assenyalat un via molt valuosa, a més de la fe en un mateix i la necessitat de treballar des del present amb la convicció de realitzar els propis projectes de superació: estar obert permanentment a conèixer gent i teixir una àmplia xarxa de relacions. I molt important a tal fi, que vol dir el de la integració, respectar i aprendre la cultura d’allà on ets.
Moltes gràcies, Khadim, i moltes gràcies, Carme Andrade, per presentar-nos-el.