Actualitat

Sopar Solidari

By 6th abril 2019 No Comments

L’ONG Pont de Solidaritat fa 22 anys que celebra anualment un sopar solidari i dona els beneficis a entitats socials. En l’edició d’enguany ens ha tocat a nosaltres i agraïm que hagin pensat en Reus Refugi.

El sopar va venir acompanyat de les actuacions musicals de Fito Luri, el duet jazzístic de luxe de dos músics reusencs de la talla de Gerard Marsal i Nèstor Giménez, la poesia de Safareig Poètic i les moltes sorpreses que Còdol sap posar en tots els seus esdeveniments. Tot amb la perfecta presentació del Xavier Graset.

La convocatòria a aplegar 450 persones i uns 6.000 euros que destinarem ala nostra tasca de suport a les refugiades i sol·licitants de protecció internacional en general.

Gràcies per la confiança, gràcies a Mn. Pep i Mn. Ignasi i tota la gentada que posa el coll en aquesta ONG articulada al voltant de la parròquia de Sant Bernat Calbó, i gràcies a tots per creure en els nostres projectes!