Vull participar!

Has de saber que fem dos tasques diferenciades dins de l’associació: per una banda  fem tasques de divulgació i conscienciació organitzant activitats a la ciutat. D’altra banda, acompanyem a les persones refugiades  i donem suport directe a les seves necessitats o altres persones migrants en risc d’exclusió social del nostre entorn.

Envia’ns un correu  a voluntariat@reusrefugi.cat , indicant de quina manera vols participar i el Comité de Benvinguda es posarà en contacte amb tu per tal de formalitzar-ho .

Vull fer una donació

Si tens una habitació o un pis per llogar, vols fer una donació de roba o calçat, o qualsevol altra donació material, envia’ns un correu a info@reusrefugi.cat, especificant la donació que vols fer i ens posarem en contacte amb tu amb la major brevetat possible.

Val a dir, que el més urgent ara mateix són habitacions i pisos per llogar a les persones migrants que no disposen de recursos, o bé que tot i que reunir les condicions econòmiques es troben amb dificultats en la cerca d’habitatge.

Per fer donacions en metàl·lic, disposeu del compte de l’

Associació Reus Refugi

ES38 3140 0001 9700 1571 9300

Vull organitzar una activitat!

Si estàs organitzant alguna activitat o acte i vols que hi acudim per  parlar de migracions i drets humans, no dubtis en contactar-nos, hi anirem de bon grat! Tenim experiència amb diferents tipus d’entitats i organitzacions i ens adaptem  en temes de formalitat, idioma i/o edat. Com en els altres casos, envia’ns un correu a educacio@reusrefugi.cat explicant la teva idea i de seguida us contactarem per tirar-la endavant. Com a activistes no cobrem res, això sí, no ens estarem d’anunciar les dues columnes del costat 😀

Contacta’ns a  info@reusrefugi.cat