Vull participar!

Has de saber que fem dos tasques diferenciades dins de l’associació: per una banda  fem tasques de divulgació i conscienciació organitzant activitats a la ciutat. D’altra banda, acompanyem a les persones refugiades  i donem suport directe a les seves necessitats o altres persones migrants en risc d’exclusió social del nostre entorn.

Envia’ns un correu  a voluntariat@reusrefugi.cat , indicant de quina manera vols participar i el Comité de Benvinguda es posarà en contacte amb tu per tal de formalitzar-ho .

Vull fer una donació

Si tens una habitació o un pis per llogar, vols fer una donació de roba o calçat, o qualsevol altra donació material, envia’ns un correu a info@reusrefugi.cat, especificant la donació que vols fer i ens posarem en contacte amb tu amb la major brevetat possible.

Val a dir, que el més urgent ara mateix són habitacions i pisos per llogar a les persones migrants que no disposen de recursos, o bé que tot i que reunir les condicions econòmiques es troben amb dificultats en la cerca d’habitatge.

Vull organitzar una activitat!

Si estàs organitzant alguna activitat o acte i vols que hi acudim per  parlar de migracions i drets humans, no dubtis en contactar-nos, hi anirem de bon grat! Tenim experiència amb diferents tipus d’entitats i organitzacions i ens adaptem  en temes de formalitat, idioma i/o edat. Com en els altres casos, envia’ns un correu a educacio@reusrefugi.cat explicant la teva idea i de seguida us contactarem per tirar-la endavant. Com a activistes no cobrem res, això sí, no ens estarem d’anunciar les dues columnes del costat 😀

Contacta’ns a  info@reusrefugi.cat