Vull participar!

Has de saber que fem dos tasques diferenciades dins de l’associació: per una banda  fem tasques de divulgació i concienciació organizant activitats a la ciutat. D’altra banda, algunes de nosaltres som voluntàries referents per a les usuàries de CCAR i fem una tasca més assistencial. Envia’ns un correu indicant de quina manera vols participar i el Comité de Benvinguda es posarà en contacte amb tu per tal de formalizar-ho (petita reunió explicativa).

Vull fer una donació

Si tens una habitació o un pis per llogar, vols fer una donació de roba o calçat, o qualsevol altra donació material, envia’ns un correu, especificant la donació que vols fer i ens posarem en contacte amb tu amb la major brevetat possible. Val a dir, que el més urgent ara mateix són habitacions i pisos per llogar a les usuàries de CCAR, ja que tot i que reuneixen les condicions econòmiques, estem trobant dificultats en la cerca d’habitatge.

Vull organitzar una activitat!

Si estàs organizant alguna activitat o acte i vols que hi acudim per a parlar de migracions i drets humans, no dubtis en contactar-nos, hi anirem de bon grat! Tenim experiència amb diferents tipus d’entitats i organitzacions i ens adaptém  en temes de formalitat, idioma i/o edat. Com en els altres casos, envia’ns un correu explicant la teva idea i de seguida us contactarem per tirar-la endavant. Com a activistes no cobrem res, això sí, no ens estarem d’anunciar les dos columnes del costat 😀

Contacta’ns a  reusrefugi@gmail.com