Actualitat

Lliurament de claus de pisos rehabilitats per Llars Familiars

By 7th setembre 2024 No Comments

Aquest divendres dia 6 vam assistir a un acte que, en molts sentits, hauria de ser exemple de bones pràctiques en les polítiques d’habitatges socials, i que es deu sobretot a a la tasca excepcional de la cooperativa Llars Familiars que impulsa l’incansable Mn. Josep Moreno. Es tractava de l’acte protocolari de lliurament de les claus de 5 pisos corresponents a l’edifici del carrer Estel de la nostra ciutat rehabilitat per Llars Familiars.

Un dels beneficiris de l’adjudicació d’aquests habitatges és una de les persones refugiades que hem atès des de la seva arribada a la nostra ciutat, l’any 2018, i per tant un èxit que sentim bastant nostre perquè pertany al primer contingent de sol·licitants d’asil amb què vam començar la nostra tasca de suport a persones refugiades coma associació, ara fa 6 anys. També n’estem orgullosos d’haver contribuït a la campanya de mecenatge que ha ajudat a fer realitat un projecte ambiciós i difícil.

A l’acte també va ser-hi present l’alcaldessa Sandra Guaita, en representació de l’Ajuntament, que ha atorgat duess subvencions al projecte  per un import total de 80.000 euros corresponents al programa per a la rehabilitació d’habitatges que es posen a disposició de la Borsa de Lloguer de Reus, i ha seguit en conseqüència la gestió dels habitatges, des de la Borsa municipal de Lloguer.