Actualitat

Convidats a serrar una cama de la Vella Quaresma

By 30th març 2024 No Comments
Fotografia:  Raül Rodríguez – Reus Digital

 

Aquest 22 de març vam ser convidats a serrar la penúltima cama de la Vella Quaresma, aquesta figura que representa l’avanç del temps previ a la Setmana Santa en el calendari cristià,  i que se celebra d’aquesta forma tan curiosa i participativa.  Organitzat per les regidories d’Educació i de Cultura i Política Lingüística, a través de l’Institut Municipal Reus Cultura, aplega a les Peixateries Velles un conjunt de nens i nenes i de persones o associacions convidades per celebrar una setmana més representada en una cama de les que té aquesta singular vella.

En aquesta ocasió vam compartir escenari i festa amb nenes i nenes de les escoles Misericòrdia, General Prim, Dr. Alberich i Casas, Sant Bernat Calvó, La Salle i Ganxets, i el regidor de Cultura de l’Ajuntament de Reus, Daniel Recasens.