Actualitat

Assemblea General de 2024: reelecció Junta i aprovació de la Memòria 2023

By 29th febrer 2024 No Comments

L’Assemblea General de socis i membres actius de la nostra Associació es va celebrar el passat dia 23 de febrer a la nostra nova seu operativa del Casal Despertaferro.

Com manen els nostres Estatuts, es va procedir a l’elecció de la Junta Directiva, que té un mandat de cins anys. A falta de candidatures presentades en el termini preceptiu que es va donar en la convocatòria, es van presentar a la renovació de càrrecs el seus actuals titulars. Aquests càrrecs, segons estableix el nostre Reglament, de fet no suposen la distribució de tasques del dia a dia de Reus Refugi, que té un funcionament bàsicament assembleari.

D’igual manera, és preceptiu aprovar en l’Assemblea General la memòria de les activitats i estat de comptes de l’any anterior. Es va presentar i aprovar amb algunes esmenes. Ja tenim el text definitiu, i el podeu consultar a la nostra pàgina “Qui som” en aquest mateix web.