ActivitatsActualitat

Nadal a Reus Refugi

By 28th desembre 2023 No Comments

En aquestes festes nadalenques, intentem projectar algunes de les nostres tradicions i, sobretot, compartir amb les persones i famílies migrants que atenem  l’esperit de companyonia i desutjos de felicitat que, almenys una vegada a l’any, escampem entre els que ens envolten.

 

Hem celebrat berenars, esmorzars i, sobretot, hem intentat reunir-nos, fomentar l’alegria i l’amistat. Així ho hem fet amb els nostres grups d’ensenyament de castellà i de reforç escolar, acollits pels centres cívics del Carme i del Mas Abelló.

Com cada any hem fet també un esforç extraordinari per fer arribar els regals de Nadal als nostres nens i nenes més desafavorits.
Enguany hem comptat amb la col·laboració dels alumnes de l’Escola Dr. Alberich i Casas, el Casal Jove de la Palma i Òmnium Baix Camp en la recollida dels regals, que van ser lliurats divendres dia 22 al Centre Cívic del Carme, a partir de les 17’30 h, en fer cagar el tió i el complement inexcusable d’un bon berenar.