Activitats

Inauguració del nou curs de suport escolar

By 14th octubre 2022 No Comments

El passat curs vam iniciar amb força una activitat de suport escolar a infants de famílies migrades, que els proporciona un reforç en matèria educativa en tots els nivells fins a ESO, i que va tenir uns magnifics resultats.

Amb la col·laboració que ja vam iniciar el curs passat amb l’Escola Pompeu Fabra, enguany hem tornat a posar en marxa aquest servei que ofereix servei a més d’una trentena de nens i nenes i que compta amb la col·laboració d’un equip de persones voluntàries absolutament desinteressades.

El curs es va inaugurar el passat dia 4 d’octubre amb una activitat de papiroflèxia on van poder participar-hi pares i mares, una peça clau en aquest treball d’apropament a la comunitat educativa. Les classes es fan a l’Escola Pompeu Fabra dimarts i dijous de 6 a 7 de la tarda.

Com a complement, les activitats de divendres a la tarda a l’Esplai Albada han passat a ser integrades en diversos esplais i caus de la ciutat (el mateix Esplai Albada, l’Agrupament d’Escoltes MontsantCim i l’Esplai Fem-nos Amics), amb el suport econòmic de la subvenció que hem rebut enguany de la Fundació Privada Reddis.

Queda pendent intentar renovar les classes de llengua per a adults, ja que de moment l’equip amb què comptàvem l’any passat no pot prestar el seu servei, principalment perquè no hem pogut renovar els convenis en pràctiques amb estudiants.