Actualitat

Tots amb Palestina – Free Palestine

By 15th maig 2021 No Comments

Reus Refugi al costat del poble palestí

L’actual escalada de violència en el conflicte entre el govern israelià i la població palestina de la franja de Gaza suposa un pas més, si bé potser encara més greu, dins una situació que només des de la mala fe o des d’una postura de la més hipòcrita indiferència pot sostenir l’anàlisi d’un equilibri  que empari el dret de tot Estat a protegir la seva població, com sembla que els actors que podrien tenir més pes en la pacificació volen fer veure.

Es tracta de la culminació d’anys i dècades de repetides i constants agressions a la població civil palestina, tant dins les zones controlades per l’Estat d’Israel com en les zones autònomes àrabs. Una política de deliberada marginació i opressió que s’ha de conèixer per poder contemplar i analitzar aquesta situació que aquests dies llisca perillosament cap a una veritable guerra civil.

Per això, davant dels violents atacs que pateix Palestina per part del govern israelià, des de Reus Refugi demanem el cessament inmediat d’aquesta ofensiva i denunciem al govern d’Israel per vulnerar els drets humans del poble palestí.