Actualitat

El fresc que crea caliu

By 19th desembre 2020 No Comments
CAMPANYA “EL FRESC QUE CREA CALIU”
SUBMINISTRAREM ALIMENTS FRESCOS A PERSONES AMB RISC D’EXCLUSIÓ SOCIAL EN COL·LABORACIÓ AMB EL COMERÇ LOCAL I LA FUNDACIÓ PRIVADA REDDIS
Aquesta campanya que comencem a dur a terme aquests dies, té per finalitat facilitar aliments frescos a persones refugiades o migrants sense recursos que resideixen a la nostra ciutat. L’Hem denominat “El fresc que crea caliu”.
Aquest projecte està finançat mitjançant una subvenció que ens ha concedit la Fundació Privada Reddis, i compta amb la col·laboració de més d’una desena d’establiments de proximitat (dels dos mercats municipals i altres botigues de queviures). Fem palés aqui el nostre agraïment a totes les parts implicades.
La campanya funciona amb el bescanvi d’uns talons de valors diversos que les famílies i persones beneficiàries podran bescanviar per productes dels establiments col·laboradors.
Tot i l’entusiasta acollida que hem tingut al teixit del comerç de la ciutat, i el suport econòmic vital que ens ha donat la Fundació Reddis, som conscients que només podrem arribar a cobrir una part ínfima de les necessitats que avui no poden satisfer moltes persones que han quedat fora del programa de protecció dels sol·licitants d’asil, i que tampoc obtenen una resposta satisfactòria dels Serveis Socials municipals.
Mentre l’Ajuntament es gasta mig milió d’euros en subvencionar uns bons de compra al comerç local sense tenir en compte cap idea redistributiva de la riquesa, nosaltres hem decidit abocar-nos a cobertures bàsiques per a una població en greu risc d’exclusió social, i especialment al subministrament d’aliments frescos.