Actualitat

La Comissió de Tallers no s’atura!

By 30th gener 2020 No Comments

Avui, la nostra comissió de tallers ha fet una de les seves xerrades informatives a l’Institut Ramon de la Torre de Torredembarra,  on ja havíem estat el curs passat, i que novament ha confiat en nosaltres per ampliar la consciència social sobre la necessitat de l’acollida de refugiades.
Com sempre, ha estat una jornada molt fructífera.

Moltes gràcies als responsables de l’institut i a l’equip de suport i assessorament en Llengua Interculturalitat i Cohesió social del Departament d’Educació per la invitació.

Aquest dimarts passat a l’Institut Gaudí vam tenir el gust d’explicar el projecte de Reus Refugi a tota una colla d’alumnes amb idees i valors extraordinaris! Ens vam entendre molt bé. Gràcies per convidar-nos!

El passat dia 17 vam poder gaudir d’una jornada molt enriquidora a la Facultat de Ciències de l’Educació de la URV, parlant de la condició i la situació dels refugiats a nivell mundial i de la nostra tasca d’acollida a nivell local.
Moltes gràcies a la Regina i la Carme i tot l’equip de la Facultat per convidar-nos, i a totes les estudiants que ens han seguit amb molta atenció.

 

Tres mostres de l’activitat de la nostra Comissió de Tallers, un dels projectes més engrescadors, dels que ens fan més il·lusió, ja que treballem amb la gent jove, la gent que han de construir un món més acollidor, més lliure de prejudicis i just per al demà.