Actualitat

Acord al Ple del’Ajuntament de Reus sobre acollida

By 2nd abril 2019 No Comments

Ahir el Ple de l’Ajuntament de Reus va donar lectura a l’acord -adoptat per unanimitat- dels grups municipals dins la Comissió Política d’Acollida, que responia al prec que els vam adreçar directament la setmana passada. Aquest acord suposa un compromís cara a la propera legislatura de continuar i aprofundir les polítiques d’acollida municipal, i en especial en els objectius d’assoliment d’habitatge per a les persones sol·licitants d’asil i per a la seva inserció laboral en el nostre entorn geogràfic immediat.
El mateix dia que ressonava un acord promogut per la Conselleria de Treball de la Generalitat en el qual totes les forces polítiques del Parlament de Catalunya i múltiples actors socials es conjuren a eliminar les qüestions relacionades amb la immigració i el racisme, a Reus es comunicava un acord unitari que va en la mateixa bona direcció.
Gràcies i felicitacions a la regidora Montserrat Vilella i a totes les portaveus dels grups municipals. Reus Refugi continuarà treballant en favor de l’acollida de persones refugiades i persones amb necessitat de ser acollides, i l’Ajuntament ens tindrà al seu costat mentre segueixi en aquesta línia.

(Foto de Jordi Olària Gras)