Actualitat

Som Imprescindibles 2018

By 26th gener 2019 No Comments

Hem quedat finalistes dels premis Imprescindibles que organitza Canal Reus, i que cada any vol recompensar l’actuació de persones o entitats de la nostra ciutat i comarca que s’hagin significat d’alguna manera pels valors que representen.

Molt honorats i molt agraïts a l’empresa televisiva i  a tots els que ens han votat, i l’enhorabona als justos guanyadors finals, els Avis i Àvies de Reus per la Llibertat.

Llàstima que el to d’alguns dels gags que miraven d’amenitzar la vetllada hagin desentonat amb els valors que representen tan lloables premis. En un comunicat signat conjuntament amb L’Hora Violeta i la Sectorial de Dones de l’ANC a Reus hem denunciat aquesta lamentable part de l’espectacle. Encoratgem als organitzadors a intentar que, respectant la llibertat de creació de tothom, no es donin propostes com les que hem vist avui sobre l’escenari del Teatre Fortuny.

Hi trobareu la notícia, galeria d’imatges i el resum de la gala al web de Canal Reus.