Activitats

Acció “Maletes perdudes”

By 9th gener 2018 No Comments

Dijous dia 4 vam efectuar la nostra segona acció al carrer per Nadal,amb l’objecte de dur més a prop de la ciutadania la consciència de la situació de les persones que ho exposen tot, i sovint ho perden tot, en el seu trajecte per cercar una vida digna, o simplement una oportunitat per a sobreviure.

“Maletes perdudes, vides perdudes” va ser un acte al carrer -el raval de Santa Anna de Reus- per guanyar adhesions i suports a l’acollida de refugiats. Un acte pluridisciplinar que va començar amb una acció participativa dirigida per la Marta López Giménez , en què tothom es va poder sentir en la pell de les persones que busquen refugi des de situacions molt adverses i inhumanes. Van actuar també el Cor per Acollir, una formació coral reunida per a l’ocasió amb direcció de Núria Francino, amb acompanyament de la Graciella Pereda a la flauta i l’Alba Solé al teclat, Marta Llorens representant un text de la Carme Andrade, “El joc de l’oca”, Fito Luri i Xavier Recasens. Vam poder sentir també en primera persona les experiències en rescat de la voluntària de Proactiva Open Arms Carme Garcia Gual.

Canal Reus ens va dedicar aquest reportatge: